Bij Vechtclub XL en Vechtclub Keiland kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken. Ook zijn er vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten beschikbaar.

Interesse in het huren van zo’n ruimte? Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide Verhuurboek met alle huurmogelijkheden! Voor een dagdeel een werkplaats of apparatuur huren? Dat kan tegenwoordig ook in De Creatiehallen, het nieuwe fablab in Vechtclub Keiland.

Aanmelden voor een vaste ruimte kan via dit inschrijfformulier. Liever onderhuren? Dat kan via dit formulier!

 

Locatie: Vechtclub XL

Tegenover het hoofdgebouw van Vechtclub XL ligt ‘de bunker’, vroeger gebruikt als opslagruimte voor ontvlambare stoffen. In dit betonnen pand bevinden zich nu vier oefenruimtes voor muzikanten met daartussen opslagruimte.

De ruimtes worden elk gehuurd door een vaste hoofdhuurder, het is dus niet mogelijk om deze per dag of dagdeel te te huren.

De oefenruimtes worden gezamenlijk gebruikt door verschillende Utrechtse bands en muzikanten zoals I am Oak, Riverdistrict, The Fire Harvest, Tududuh, Counter Jib, Mister and Missisippi en Homemade Empire.

Momenteel zijn de ruimtes 100% bezet. Heb je wel interesse? Vul dan alvast hieronder de vragenlijst in.

Howart

Howart

Kaap de Goede Hoop

Kaap de Goede Hoop

Interesse? Vul onze vragenlijst voor nieuwe huurders in!