Bij Vechtclub XL en Vechtclub Keiland kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken. Aanmelden kan via dit inschrijfformulier.

Ook zijn er vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten beschikbaar. Heb je interesse in het huren van een ruimte? Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide Verhuurboek met alle huurmogelijkheden!

 

We zijn momenteel bij Vechtclub XL 100% verhuurd maar op onze nieuwe locatie, Vechtclub Keiland, zijn nog studio’s beschikbaar! Heb je interesse? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier.
Mocht je graag een ruimte in Vechtclub XL willen, vul dan ook de vragenlijst in. Wanneer er een ruimte beschikbaar komt kijken we wie er geschikt is op basis van het gewenste aantal vierkante meters en de mix aan disciplines.

Een groot deel van Vechtclub XL en Vechtclub Keiland bestaat uit ontwerpstudio’s, werkplekken, animatie- en fotostudio’s en kantoren. Deze vaste werkruimtes variëren van 15 tot 540 vierkante meter en zijn zoveel mogelijk geclusterd om geluidshinder te voorkomen.

Archiware - studio Vechtclub XL
Studio Huren in Utrecht als creative ondernemer in Vechtclub XLfoto Pieter van den Boogert

Fotostudio Utrecht

Interesse? Vul onze vragenlijst voor nieuwe huurders in!