Bij Vechtclub XL en Vechtclub Keiland kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken. Ook zijn er vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten beschikbaar.

Interesse in het huren van zo’n ruimte? Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide Verhuurboek met alle huurmogelijkheden! Voor een dagdeel een werkplaats of apparatuur huren? Dat kan tegenwoordig ook in De Creatiehallen, het nieuwe fablab in Vechtclub Keiland.

Aanmelden voor een vaste ruimte kan via dit inschrijfformulier. Liever onderhuren? Dat kan via dit formulier!

 

Vechtclub XL en Vechtclub Keiland zijn meestal volledig verhuurd, maar wanneer er ruimtes beschikbaar komen kijken we op onze wachtlijst om te zien wie er past bij de vrijgekomen studio of werkplaats. Heb je interesse? Meld je dan vooral aan via dit formulier. Er komen regelmatig ruimtes vrij, en als het een match is op basis van het gewenste aantal vierkante meters en de mix aan disciplines kun jij zomaar de volgende Vechtclubber zijn.

Een groot deel van Vechtclub XL en Vechtclub Keiland bestaat uit ontwerpstudio’s, werkplekken, animatie- en fotostudio’s en kantoren. Deze vaste werkruimtes variëren van 15 tot 540 vierkante meter en zijn zoveel mogelijk geclusterd om geluidshinder te voorkomen.

Per 1 november beschikbaar: de grote ruimte van 538m2 (€7.102,38 p.m. incl. servicekosten). Mail voor meer info naar community [at] vechtclub.nl

Archiware - studio Vechtclub XL
Studio Huren in Utrecht als creative ondernemer in Vechtclub XLfoto Pieter van den Boogert

Fotostudio Utrecht