Bij Vechtclub XL en Vechtclub Keiland kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken. Ook zijn er vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten beschikbaar.

Interesse in het huren van zo’n ruimte? Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide Verhuurboek met alle huurmogelijkheden! Voor een dagdeel een werkplaats of apparatuur huren? Dat kan tegenwoordig ook in De Creatiehallen, het nieuwe fablab in Vechtclub Keiland.

Aanmelden voor een vaste ruimte kan via dit inschrijfformulier. Liever onderhuren? Dat kan via dit formulier!

 

Locatie: Vechtclub XL

De voormalige koelcel van de OPG die grenst aan ons hoofdgebouw hebben we in 2016 getransformeerd tot een Vershal met verschillende ondernemers, waaronder bakkerij Kontjes&Sneetjes en Stadsfruit.

Daarnaast zijn er ook de brewpub met podium van De Kromme Haring te vinden én espressobar Froh (november 2019), waar je naast koffie van de bovenburen – koffiebranderij Nordkapp Coffee – ook terecht kunt voor brood van Kontjes&Sneetjes.

Je kunt alleen in de Vershal terecht als één van de ondernemers aanwezig is. In de toekomst willen we ook regelmatig versmarkten organiseren.

Openingstijden Brewpub De Kromme Haring
wo t/m vr: 16.00 – 00.00 uur
za: 14.00 – 00.00 uur
zo: 14.00 – 23.00 uur

brewpub-de-kromme-haring-foto-mark-prins

Brewpub De Kromme haring – foto: Mark Prins

Interesse? Vul onze vragenlijst voor nieuwe huurders in!