Bij Vechtclub XL en Vechtclub Keiland kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken. Ook zijn er vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten beschikbaar.

Interesse in het huren van zo’n ruimte? Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide Verhuurboek met alle huurmogelijkheden!

Voor een dagdeel een werkplaats of apparatuur huren? Dat kan tegenwoordig ook in De Creatiehallen, het nieuwe fablab in Vechtclub Keiland. Aanmelden voor een vaste ruimte kan via dit inschrijfformulier. Liever onderhuren? Dat kan via dit formulier!

 

Algemene voorwaarden zaalverhuur

Wanneer je bij de locatie Vechtclub XL een boeking bevestigd, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Opties

Het plaatsen van een optie geeft geen garantie. De ruimte is pas gereserveerd wanneer er van beide kanten een akkoord is gegeven voor de gewenste tijd en datum. Opties vervallen automatisch na een week.

Wijzigingen en annuleringen

Laatste wijzigingen in boekingstijden, horeca arrangement en aantal personen bij groepen tot 20 man kunnen uiterlijk 5 werkdagen voor de boekingsdatum worden doorgegeven. Met groepen groter dan 20 geldteen uiterlijk termijn van 10 werkdagen.

Annuleringen dienen bij groepen tot 40 man 5 werkdagen voor de boekingsdatum worden doorgegeven. Bij groepen vanaf 40 man geldt een termijn van 10 werkdagen.

Facturen

Jouw factuur, voor zowel zaalhuur als catering wordt achteraf per mail verzonden. Vanaf het moment van verzending geldt een betalingstermijn van 14 dagen.

Horeca

We geven de voorkeur aan catering van restaurant De Klub tijdens je evenement. Gelieve speciale dieetwensen minimaal 2 werkdagen van tevoren door te geven. Alles wat genuttigd wordt in restaurant De Klub buiten de huurtijden van de door jouw gehuurde ruimte, dient bij De Klub afgerekend te worden en kan niet worden gefactureerd. Lees meer over de cateringmogelijkheden.

foto: Lilian van Rooij

Interesse? Mail voor meer informatie en reserveringen naar verhuur@vechtclubxl.nl.