Bij Vechtclub XL en Vechtclub Keiland kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken. Ook zijn er vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten beschikbaar.

Interesse in het huren van zo’n ruimte? Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide Verhuurboek met alle huurmogelijkheden!

Voor een dagdeel een werkplaats of apparatuur huren? Dat kan tegenwoordig ook in De Creatiehallen, het nieuwe fablab in Vechtclub Keiland. Aanmelden voor een vaste ruimte kan via dit inschrijfformulier. Liever onderhuren? Dat kan via dit formulier!

 

Locatie: Vechtclub XL

Onze grote zaal beschikt over een podium en kan op vele manieren ingericht worden. De ruimte is daarmee ideaal voor presentaties, seminars, film screenings, groepsworkshops en debatten. De minimale huur van de zaal is twee uur. De grote zaal kan ook in combinatie met de vergaderruimtes gehuurd worden voor bijvoorbeeld een break-out sessie.

Benieuwd naar deze ruimte? Zie hier de plattegrond en de mogelijke opstelling van de zaal.

Onze zaal heeft binnen de richtlijnen van het RIVM ruimte voor maximaal 30 personen staand/zittend mits iedereen 1,5 meter afstand bewaart. Bij een opstelling met tafels is er plek voor 15 personen.

Oppervlakte 100 m2
Staanplaatsen 30
Zitplaatsen 30
Zitplaatsen met tafels 15
Technische faciliteiten Geluidsinstallatie, 2 draadloze microfoons, beamer met scherm, HDMI & VGA-aansluiting, wifi
Voorzieningen Bar, podium, receptie, toiletten, tafels, stoelen, flip-overs, verwarming, airco, statafels, garderobe
Prijs per 4 uur € 500 (excl. btw)
Catering De Klub informatie en prijzen

Interesse? Mail voor meer informatie naar verhuur@vechtclubxl.nl