Markt
Muziek
Terras
Beton-T
24 sep 2023

De Betonnerie

Ben je je zolder aan het opruimen? Of je huisraad, kledingkast en vinylverzameling aan het uitpluizen? Of kun je juist niet wachten om nieuwe vintage schatten te scoren? Goed nieuws: in ons eigen ‘stadsie’ kun je elke laatste zondag van de maand naar de Betonnerie, dé tweedekansmarkt voor iedereen.

De Betonnerie is de perfecte manier om op zondag te ontstressen, oude en nieuwe vrienden te ontmoeten en ook nog eens je huisraad te verduurzamen. Plus: we bieden niet alleen een platform voor tweedehands spullen, maar stimuleren ook ontmoeting en verbinding tussen mensen uit verschillende wijken en culturen en hopen bij te dragen aan een beter milieu en een gezonde lokale economie!

Tweede leven

De Betonnerie wordt gehouden op Beton-T, het nieuwe, experimentele stadsplein van Utrecht. Van kleding en meubels tot planten en upcycled producten: met z’n allen creëren we een tweede leven voor vintage schatten die voor anderen ‘rotzooi’ zijn geworden. Het is een knusse, laagdrempelige en lokale markt waar iedereen welkom is. Je kunt komen om net die ene unieke LP of jarenzestiglamp te scoren of om gewoon heerlijk bij te kletsen met goede koffie. Iedereen die producten een tweede kans wil geven, kan spullen aanbieden, zowel particulieren als groene, grotere namen.

Vlooienmarkt-plus

Naast al het moois dat je kunt scoren of verkopen, is er ook goede muziek, en zijn er volop hapjes en drankjes, verzorgd door creatieve horeca-ondernemers.

Met het aanvullend programma zoals gratis upcycle workshops, kleuradvies en andere activiteiten is er altijd wat te beleven!

Locatie: Beton-T, Kon. Wilhelminalaan 4, Utrecht
Markttijden: 11.00 - 17.00 uur
Aantal stands: 40 - 60
Toegang: gratis!

Marktdata:

  • Zondag 24 september
  • Zondag 29 oktober
  • Zondag 26 november

Wil je verkopen op de Betonnerie? Dat kan al vanaf €15! Meld je aan via onderstaande knop.

VECHTCLUB - Tannowitkamp-79