Agenda
Agenda
Agenda
Agenda
Agenda
Agenda
Agenda
Beton-T
Beton-T
Beton-T
Beton-T
Beton-T
Beton-T
Beton-T
VECHTCLUB - Tannowitkamp-970-verbeterd-nr
VECHTCLUB - Tannowitkamp-2324
VECHTCLUB - Kunstgebit_final-213
VECHTCLUB - 08-07-22 beton t © paulus van dorsten lo res-8
VECHTCLUB - Kunstgebit_final-169
VECHTCLUB - 2d311a17249248eb96224687a50f4938
VECHTCLUB - Tannowitkamp-247
VECHTCLUB - Tannowitkamp-619
VECHTCLUB - Tannowitkamp-1551
VECHTCLUB - Tannowitkamp-92 (1)
VECHTCLUB - 08-07-22 beton t © paulus van dorsten lo res-16

Het experimentele stadsplein van Utrecht

Beton-T is het experimentele stadsplein van Utrecht. Een tijdelijk project dat ongebruikt gebied omtovert tot een plek waar cultuur, beweging, educatie, groen, ontspanning en verwondering naast elkaar kunnen leven. Ontstaan uit een behoefte aan ruimte in een snel veranderende stad.

Concreet is Beton-T een betonnen plaat van 3600 m2 pal naast Vechtclub XL, waar mensen en partijen uit de stad de vrijheid krijgen om een eigen, wild variërend programma te organiseren. Van boulderen tussen de bomen tot multi-disciplinaire optredens, exposities, filmvoorstellingen in de buitenlucht en van concerten tot een biertje aan de bar.

Beton-T is het podium waar de ideeën van Utrecht samenkomen. In alle soorten en maten. Kriskras door elkaar. In een stad die al jaren snakt naar ruimte voor expiriment en cultuur hebben we hier tot 2025 een carte blanche om op los te gaan. Daarom dagen we je uit om samen te ontdekken wat we kunnen worden.

Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws

locatie

Waar

Je komt bij Beton-T door Kon. Wilhelminalaan 4, 3527 LD Utrecht in te typen in navigatie.

Fiets

Goed bezig! Bij de ingang hebben we meer dan genoeg stalling. Probeer je fiets altijd bij ons op het terrein in de fietsenstalling te zetten. Laten we onze lieve buren van Boulderhal Sterk vooral niet tot last zijn met onze fietsen<3

OV

We zijn vet gemakkelijk te bereiken met de bus. De dichtstbijzijnde haltes zijn Balijebrug (1 minuut lopen)  & Lanslaan (2 minuten lopen).

Auto

Lukt het niet om met de fiets of OV te komen? Dan hebben we op het terrein van de Vechtclub XL (Europalaan 2b) beperkte gratis parkeerplek. Rondom de Europalaan zijn wel veel betaalde parkeerplekken.