Agenda
Agenda
Agenda
Agenda
Agenda
Agenda
Agenda
Beton-T
Beton-T
Beton-T
Beton-T
Beton-T
Beton-T
Beton-T
VECHTCLUB - Tannowitkamp-970-verbeterd-nr
VECHTCLUB - Betonnerie bij beton-t utrecht, tweedekansmarkt, tweedehandsmarkt
VECHTCLUB - Kunstgebit_final-213
VECHTCLUB - 08-07-22 beton t © paulus van dorsten lo res-8
VECHTCLUB - Kunstgebit_final-169
VECHTCLUB - 2d311a17249248eb96224687a50f4938
VECHTCLUB - Tannowitkamp-247
VECHTCLUB - Tannowitkamp-619
VECHTCLUB - Tannowitkamp-1551
VECHTCLUB - Tannowitkamp-92 (1)
VECHTCLUB - 08-07-22 beton t © paulus van dorsten lo res-16

Het experimentele stadsplein van Utrecht

Beton-T is het experimentele stadsplein van Utrecht. Een tijdelijk project dat ongebruikt gebied omtovert tot een plek waar cultuur, beweging, educatie, groen, ontspanning en verwondering naast elkaar kunnen leven. Ontstaan uit een behoefte aan ruimte in een snel veranderende stad.

Concreet is Beton-T een betonnen plaat van 3600 m2 pal naast Vechtclub XL, waar mensen en partijen uit de stad de vrijheid krijgen om een eigen, wild variërend programma te organiseren. Van boulderen tussen de bomen tot multi-disciplinaire optredens, exposities, filmvoorstellingen in de buitenlucht en van concerten tot een biertje aan de bar.

Beton-T is het podium waar de ideeën van Utrecht samenkomen. In alle soorten en maten. Kriskras door elkaar. In een stad die al jaren snakt naar ruimte voor expiriment en cultuur hebben we hier tot 2025 een carte blanche om op los te gaan. Daarom dagen we je uit om samen te ontdekken wat we kunnen worden.

Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws

Locatie & bereikbaarheid

Waar
Het adres van Beton-T is Kon. Wilhelminalaan 4, 3527 LD Utrecht.

Fiets
Door de poort van Kon. Wilhelminalaan 4, direct rechts, staan onze fietsenrekken. Probeer je fiets altijd bij ons op het terrein in de fietsenstalling te zetten en graag niet bij onze buren van Boulderhal STERK.

Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Balijebrug (1 minuut lopen)  &  Lanslaan (2 minuten lopen).

Auto
Lukt het niet om met de fiets of OV te komen? Dan hebben we op het terrein van de Vechtclub XL (Europalaan 2b) gratis parkeerplekken. Zijn die vol? Rondom de Europalaan & Kon. Wilhelminalaan zijn ook parkeerplekken, deze zijn van ma t/m za betaald.