De maandelijkse tweedekansmarkt van Utrecht

VECHTCLUB - Tannowitkamp-2324

Ben je je zolder aan het opruimen? Of je huisraad, kledingkast en vinylverzameling aan het uitpluizen? Of kun je juist niet wachten om nieuwe vintage schatten te scoren? Goed nieuws: in ons eigen ‘stadsie’ kun je elke laatste zondag van de maand naar de Betonnerie, dé tweedekansmarkt voor iedereen.

De Betonnerie is de perfecte manier om op zondag te ontstressen, oude en nieuwe vrienden te ontmoeten en ook nog eens je huisraad te verduurzamen. Plus: we bieden niet alleen een platform voor tweedehands spullen, maar stimuleren ook ontmoeting en verbinding tussen mensen uit verschillende wijken en culturen en hopen bij te dragen aan een beter milieu en een gezonde lokale economie!

Tweede leven

De Betonnerie wordt gehouden op Beton-T, het nieuwe, experimentele stadsplein van Utrecht. Van kleding en meubels tot planten en upcycled producten: met z’n allen creëren we een tweede leven voor vintage schatten die voor anderen ‘rotzooi’ zijn geworden. Het is een knusse, laagdrempelige en lokale markt waar iedereen welkom is. Je kunt komen om net die ene unieke LP of jarenzestiglamp te scoren of om gewoon heerlijk bij te kletsen met goede koffie. Iedereen die producten een tweede kans wil geven, kan spullen aanbieden, zowel particulieren als groene, grotere namen.

Vlooienmarkt-plus

Naast al het moois dat je kunt scoren of verkopen, is er ook goede muziek, en zijn er volop hapjes en drankjes, verzorgd door creatieve horeca-ondernemers.

Met het aanvullend programma zoals gratis upcycle workshops, kleuradvies en andere activiteiten is er altijd wat te beleven!

Locatie: Beton-T, Kon. Wilhelminalaan 4, Utrecht
Markttijden: 11:00 – 16:00
Aantal stands: 80 – 120
Gemiddeld aantal bezoekers: 1000 – 2000
Toegang: gratis!

Marktdata 2024

  • 21 april DEADLINE AANMELDEN 8 APRIL
  • 26 mei DEADLINE AANMELDEN 7 MEI
  • 30 juni DEADLINE AANMELDEN 5 JUNI
  • 21 juli DEADLINE AANMELDEN 5 JULI
  • 18 augustus DEADLINE AANMELDEN 5 AUGUSTUS
  • 29 september DEADLINE AANMELDEN 5 SEPTEMBER
  • 27 oktober DEADLINE AANMELDEN 5 OKTOBER
  • 24 november DEADLINE AANMELDEN 5 NOVEMBER
VECHTCLUB - Tannowitkamp-92
VECHTCLUB - Tannowitkamp-368
VECHTCLUB - Tannowitkamp-247
VECHTCLUB - Tannowitkamp-21
VECHTCLUB - Tannowitkamp-47

Standhouder worden

Je spullen verkopen op de gezelligste tweedehandsmarkt van Utrecht? Op de Betonnerie is plek voor iedereen, van particulier tot ondernemer.

Uit de aanmeldingen maken wij een selectie van de leukste, gezelligste en meest inspirerende standhouders. Er is een onderscheid tussen prijzen voor particulieren en zakelijke standhouders.

Ben je een stichting? Je kan dan voor een gereduceerd tarief een kraam huren bij een van onze edities. Neem contact op met betonnerie@vechtclub.nl voor meer info. 

Standprijzen voor particulieren (incl. btw, excl. servicekosten):

Lege standplek 2x2 meter :
€15
Lege standplek 3x3 meter :
€25
Auto/bus plek 5x2 meter:
€30
Halve marktkraam 2 meter:
€35
Hele marktkraam 4 meter :
€60

Standprijzen voor ondernemers (incl. btw, excl. servicekosten):

Lege standplek 2x2 meter :
€30
Lege standplek 3x3 meter:
€50
Auto/bus plek 5x2 meter:
€60
Halve marktkraam 2 meter :
€50
Hele marktkraam 4 meter :
€80

Verder kun je upgrades voor je kraam kopen, zoals een stroomaansluiting of horecavergunning. Deze kosten komen bovenop de prijs voor jouw standplek of kraam.

Kraamupgrades:

Stroomaansluiting:
+€10
Horecavergunning:
+€60

aan de prijzen op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.