Kinderen
Sport
Beton-T
15 jul 2024 - 23 aug 2024

Skateweek Utrecht

De Skateweek vindt plaats bij onze buren, Skatepark Utrecht. Bij mooi weer zullen de lessen op Beton-T zijn.

Tijdens de Skateweek krijg je elke dag les van de skateleraren van skateboardschool Skate Days. Je wordt ingedeeld in een groepje dat past bij jouw niveau. Samen gaan we ervoor zorgen dat je de basis van het skateboarden goed onder de knie krijgt. Ook de gevorderde skater kan bij ons terecht om zijn of haar arsenaal aan tricks in korte tijd uit te breiden!

De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters van 6 tot 18 jaar. Ook als je al meer skate-ervaring hebt kun je meedoen! Als je nog nooit hebt geskate leren wij je de basis aan. Als je al iets meer ervaring hebt dan gaan we oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken we het nog moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren!

De eerstvolgende Skateweek vindt plaats op de volgende dagen:

maandag 15 juli
dinsdag 16 juli
woensdag 17 juli
donderdag 18 juli
vrijdag 19 juli

maandag 22 juli
dinsdag 23 juli
woensdag 24 juli
donderdag 25 juli

maandag 19 augustus
dinsdag 20 augustus
woensdag 21 augustus
donderdag 22 augustus
vrijdag 23 augustus

Het programma is dagelijks van 9:30 tot 12:30. Je kan zelf kiezen welke dagen je wilt meedoen. Dagen meedoen in meerdere weken kan ook! Hoe meer dagen je meedoet, hoe meer je kan leren!

VECHTCLUB - Skateboardleraar-les-buiten-skate-days