Innovatie
Workshops
Vechtclub XL

Pluc Plaatsman

Ik leer creatieven een bedrijf worden en bedrijven creatief worden!

VECHTCLUB - A98i9206
Website
Email

Ik werk met (creatieve) ondernemers en bedrijven en door middel van Design Thinking methodes leer ik ze bewuster werkprocessen (her)ontwerpen. Ik inspireer mensen om bewuster te worden van hun persoonlijke proces, hun methodes, workflow, fascinaties en comfortzone en zo zichzelf te blijven ontwikkelen.

Mijn aanpak is om mensen te leren om visueel te maken wat ze bezighoudt, zodat alles inzichtelijk wordt: van gedachten, ideeën, methodes, processen tot aan hun onderneming.
Ik help ook bij het meedenken en visueel inzichtelijk maken van ideeën, concepten, vraagstukken en brainstormsessies.

Het Doel is dat ik mensen laat ervaren hoe ze zelf kunnen reflecteren op hun proces, persoonlijke methodes, workflow en op alles wat er bij hun achter de schermen gebeurt.
Ik ontwerp ook ‘machinekamers’ voor bedrijven, projecten of personen en kan met deze inzichten helpen om Design Sprints te realiseren.

Resultaat is dat mijn klanten bewust hun persoonlijke methodes kunnen testen, hierop reflecteren en zelf kunnen ‘repareren’, zodat ze hun eigen proces kunnen stroomlijnen en hun werkprocessen zelfstandig kunnen optimaliseren.
Werkprocessen analyseren en optimaliseren doe ik ook in bedrijven, voor (design)teams en ondernemers.