Vacature

GEZOCHT: Bedrijfsleider Verhuur

VECHTCLUB - Tannowitkamp-862 (1)

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Vechtclub is er voor creatieve ondernemers, in de breedste zin van het woord. Van mensen met een beginnend idee tot veteranen in het vak. We faciliteren ruimte waar mensen, ideeën, creativiteit en ondernemerschap zich kunnen ontplooien verdeeld over drie bijzondere locaties in Utrecht: Vechtclub XL, Vechtclub Keiland en Beton-T. Twee broedplaatsen en een experimenteel stadsplein waar we bouwen aan een voedingsbodem voor kruisbestuiving, inspiratie en experiment. Daarnaast maken wij ons sterk voor een bloeiende creatieve sector in Utrecht door inhoudelijk te organiseren, agenderen, pionieren en programmeren. Zo helpen we mensen idee voor idee vorm te geven aan de toekomst, zichzelf te ontplooien en de stad een beetje leuker te maken.

Vechtclub zoekt een Bedrijfsleider voor de verhuur van de zakelijke ruimtes, voor 8 tot 16 uur in de week.
Voor de vergaderruimtes en Zaal van Vechtclub XL zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider. Wekelijks verwelkomen we vele diverse gasten, van vergaderingen en trainingen tot verjaardagen of borrels in onze verhuurruimtes. Als Bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de verhuur. Je draait een aantal boekingen in de week zelf, maar stuurt ook het host team aan. Samen met een collega zorg je dat alle boekingen goed voorbereid zijn en de hosts gedurende de dag precies weten wat er moet gebeuren. Je lost de problemen op die zich voordoen en helpt meedenken waar we een verbeterslag kunnen maken.

Je werkt samen met de verhuurcoördinator, die verantwoordelijk is voor het klantcontact, boekingsoverzicht en financiën. Jij bent op de vloer aanwezig of bent (telefonisch) bereikbaar als een host de boeking draait. Je draagt zorg voor de ruimtes, ziet er op toe dat ze goed zijn onderhouden en verbetert waar nodig. Je houdt nauw contact met onze buren (nomono) over het cateringaanbod wat zij aanbieden en de wensen van de klant. Je maakt iedere maand het rooster voor de hosts en houdt ze op de hoogte van de ontwikkelingen en relevante zaken. Daarnaast kunnen er op projectbasis soms wat extra uren bij komen voor tijdelijke klussen.

Hiervoor beschik jij over de volgende kwaliteiten:
– Je hebt affiniteit met de doelstellingen van de Vechtclub
– Je bent woonachtig in de regio Utrecht
– Je bent stressbestendig en kan je hoofd koel houden in hectische situaties.
– Je hebt een goed probleemoplossend vermogen: je bent in staat gepaste oplossingen te
bedenken en te implementeren voor situaties die zich onverwachts voordoen.
– Je hebt productie-ervaring, bent praktisch ingesteld en een aanpakker
– Je bent communicatief sterk en hebt een vlotte babbel
– Je vindt het leuk om mee te denken hoe we huidige systemen naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wat we bieden:
– 8 – 16 uur per week
– Een vergoeding van €23,- per uur op freelance basis
– Ruimte om je talenten in te zetten en te ontplooien
– Een fantastisch team
– Een bruisende werkplek in een creatieve omgeving

Hebben we je aandacht?
Top! Stuur ons je sollicitatiebrief en CV. Je kunt je sollicitatie t/m 19 november 2023 mailen naar roswita@vechclub.nl.

Vragen of op zoek naar meer informatie? Dan kun je terecht bij Suze van Egmond via suze@vechtclub.nl.