De maandelijkse tweedekans­markt van Utrecht

▼ECHTCLUB - Tannowitkamp-2324

Al begonnen aan je voorjaarsschoonmaak en je. huisraad, kledingkast en vinylverzameling aan het uitpluizen? Of kun je juist niet wachten om nieuwe vintage schatten te scoren? Goed nieuws: je hoeft niet meer naar de Amsterdamse IJhallen of ergens anders buiten Utrecht af te reizen. In ons eigen ‘stadsie’ kun je vanaf 30 april elke laatste zondag van de maand naar de Betonnerie, dé tweedekansmarkt voor iedereen.

De Betonnerie is de perfecte manier om op zondag te ontstressen, oude en nieuwe vrienden te ontmoeten en ook nog eens je huisraad te verduurzamen. Plus: we bieden niet alleen een platform voor tweedehands spullen, maar stimuleren ook ontmoeting en verbinding tussen mensen uit verschillende wijken en culturen en hopen bij te dragen aan een beter milieu en een gezonde lokale economie!

Tweede leven

De Betonnerie wordt gehouden op Beton-T, het nieuwe, experimentele stadsplein van Utrecht. Van kleding en meubels tot planten en upcycled producten: met z’n allen creëren we een tweede leven voor vintage schatten die voor anderen ‘rotzooi’ zijn geworden. Het is een knusse, laagdrempelige en lokale markt waar iedereen welkom is. Je kunt komen om net die ene unieke LP of jarenzestiglamp te scoren of om gewoon heerlijk bij te kletsen met goede koffie. Iedereen die producten een tweede kans wil geven, kan spullen aanbieden, zowel particulieren als groene, grotere namen.

Vlooienmarkt-plus

Naast al het moois dat je kunt scoren of verkopen, is er ook goede muziek, en zijn er volop hapjes en drankjes, verzorgd door creatieve horeca-ondernemers.

Met het aanvullend programma zoals gratis upcycle workshops, kleuradvies en andere activiteiten is er altijd wat te beleven!

Locatie: Beton-T, Europalaan 2B (3526KS, Utrecht).

Markttijden: tussen 11.00 en 17.00 uur

Aantal stands: 40 – 80

Toegang: gratis!

Meedoen als standhouder?

We maken een selectie waarbij we zoeken naar de perfecte mix tussen particuliere & zakelijke standhouders. Hoe leuker en creatiever de stand, hoe meer kans dat we (meerdere data) met je samen willen werken.

Nog vragen? Mail ze naar amber@vechtclub.nl!