Ambacht
Design (3D)
Interieur
Lifestyle
Vechtclub XL

All Things We Like

Ecodesign sieraden en productontwerp.

VECHTCLUB - Atwl-janneke-planthangerlamp - janneke van der heijden
Website

All Things We Like heeft niet alleen mooi design maar ook een hele mooie missie hebben, Eco-design met respect voor mens en planeet.

All Things We Like wordt gerund door ontwerpster en oprichtster Janneke van der Heijden vanuit de studio in Utrecht. Met het label inspireert ze je graag om milieuvriendelijke en leuke keuzes te maken. Voor hun duurzame collecties experimenteren ze met de combinatie van innovatieve oplossingen en traditionele technieken.

Zij geloven in de kracht van creativiteit en design om de samenleving te helpen transformeren. Zorg voor het milieu is voor haar net zo belangrijk als zorg voor de mensen achter de producten. Voor de productie van de collecties werkt ze samen met lokale ambachtslieden en sociale werkplaatsen, die zo trots zijn om je de beste kwaliteit te kunnen leveren en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de ontwerpen bijdragen aan een betere wereld.

Met innovatieve technieken en materialen ontwerpen ze collecties voor musea en conceptstores, zoals Stedelijk Museum Amsterdam, Kunsthal Rotterdam, Rijksmuseum Twente, Universiteitsmuseum Utrecht, Bauhaus Dessau museum, Mudec Museum Milaan, Cobra Museum, Stedelijk Museum Schiedam e.v.a.

VECHTCLUB - Img_5644-web-lr - janneke van der heijden
VECHTCLUB - Atwl-studio-moodphoto-09 - janneke van der heijden
VECHTCLUB - Fb947189-fbc3-4e2e-8c45-c3b21f209337 - janneke van der heijden(1)