Archief
Vechtclub Keiland

Vechtclub opent tweede broedplaats in Kanaleneiland

Hoera, sinds deze maand hebben we een creatieve broedplaats in Utrecht er bij: Vechtclub Keiland. Met deze nieuwe locatie willen we nog meer ruimte bieden aan creatieve professionals die zich voornamelijk bezighouden met ‘fysieke arbeid’. Denk aan theatermakers, muzikanten en keramisten.

Ondanks corona is de vraag naar creatieve werkplekken erg groot en de wachtlijsten bij Vechtclub lopen over. Tijd om meer ruimte te creëren! De afgelopen maand is er hard gewerkt om het oude kantoorpand aan de Marco Pololaan 71 om te toveren tot een fijne werkplek van ruim 2000 m2. Deels werkplaats, deels kantoorruimte voor creatieven. De eerste huurders, waaronder Pocket Productions, Defigners en twee theatergezelschappen Studio Figur en MATROSE, zijn al binnen. Welkom bij Vechtclub Keiland!

Huren bij Vechtclub Keiland

Ben jij een creatief ondernemer en wil je een ruimte huren in Vechtclub Keiland? Je kan je aanmelden via dit aanmeldformulier. De ruimtes zijn gemiddeld 25m2, variërend tussen de 12m2 en 68m2. Er kan een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging.

VECHTCLUB - Tpj_vechtclub_keiland_web_07